Diensten

Cash Flow oplossingen en Verbeteren Reporting I Optikas

Optikas heeft 3 diensten geïntroduceerd. Met deze diensten helpen we u niet alleen om te sturen op kasstromen, maar ook uw doelstellingen te realiseren.

Welke diensten zijn er hoe helpen deze diensten u?

1. Verbeteren Reporting

Om de financiële sturing compleet te maken is het product Opzetten Reporting toegevoegd. Vanuit uw strategie stellen we de belangrijkste Kritische Succes Factoren (KSF) vast. Deze worden doorvertaald in meer operationele prestatie indicatoren voor uw afdelingen. Vaak doen we dit aan de hand van de OGSM methode -> Objectvive, Goals, Strategies en Measures in combinatie met een moderne plan, do, check, act benadering.

 

2. Cash in Uitvoering voor cash flow oplossingen

In de financiële crisis en zeker ook als de economie aantrekt worden kasstromen steeds belangrijker. Daarom is door Optikas de dienst Cash in Uitvoering geïntroduceerd.

De consultant van Optikas heeft ons inzicht in de financiële sturing vergroot. HierdoorDe consultant van Optikas heeft ons inzicht in de financiële sturing vergroot. Hierdoor hebben we meer grip gekregen op deze kasstromen. Stefan Bekker, Adjunct directeur AVEX Juni 2013 hebben we meer grip gekregen op deze kasstromen. 

dhr. Stefan Bekker, Adjunct directeur AVEX. Juni 2013

Met dit product kunt u, met behulp van online modules snel inzicht krijgen in de manier waarop geld in uw onderneming wordt gebruikt.

 

3. Voorspellen Kasstromen

Dit product hebben we aangevuld met het product Voorspellen Kasstromen. Optikas helpt u om de kasstromen te voorspellen. Op zo’n manier dat u in de toekomst uw eigen kasstromen kunt voorspellen.


Neem contact op

zoektermen: Diensten I Analyse Kasstromen I Voorspellen Kasstromen I Opzetten Reporting